Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde SLS-aftakking sterker en robuuster

De groeilichtinstallaties van Stolze worden compleet in eigen beheer gemaakt. De schakelpanelen worden klantspecifiek geassembleerd en de strengbekabeling wordt op maat gemaakt. Voor het maken van de belichtingsstrengen gebruikt men een eigen SLS-systeem, waarbij onlangs de aftakkingen van de strengen sterk verbeterd zijn op het gebied van bestendigheid en de elektrische verbinding. Daarnaast heeft de aftakking een strakker uiterlijk gekregen.

Betere bestendigheid en elektrische verbinding
Net als bij de vorige versie van het SLS wordt bij de armaturen de voedende kabel niet onderbroken, maar maken de aftakkingen de verbinding met het armatuur, waardoor lasdozen overbodig zijn.

Waar voorheen gebruik werd gemaakt van een aftakklem met snijverbinding om de aftakkingen te kunnen maken, worden nu de aftakkingen door middel van een ultrasone lasverbinding aan de streng gelast. Hierdoor is de aftakking veel sterker en robuuster, waardoor deze beter bestand is tegen mechanische belasting.

Dankzij de ultrasone lasverbinding hebben de aftakkingen een lagere overgangsweerstand. De vernieuwde aftakking is voorzien van een massieve kunststof mantel met logo in plaats van een krimpkous, waardoor de aftakking robuuster is geworden met een professionele uitstraling.

De strengen zijn UV-bestendig, zodat ze goed tegen het zonlicht in de kas kunnen. Daarnaast voldoen de strengen aan IP64, wat een aanduiding is voor de mate van bestendigheid tegen stof en vocht. IP64-codering houdt in dat de aftakkingen stofvrij en plensdicht zijn.

Voor meer informatie:
Stolze
Bandijkweg 2
2676 LJ Maasdijk
+31 (0)174 513 779
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Publicatiedatum: