ERP brengt smaak en geur van verse kruiden dichtbij met Augmented Reality

"Wij klappen achter de schermen in onze handen en zijn blij dat alle terrassen weer open mogen en de horeca haar werk weer mag uitvoeren. Ook de wereld van verse kruiden heeft het te verduren gehad in de Coronatijd en wij wachtten met smart om onze verse producten ook weer bij de horeca te kunnen leveren, want samen maken we de economie sterker", vertelt Raymond van Europe Retail Packing (ERP).

Verse kruiden zijn een aantrekkelijke margemaker in retail en foodservice. Europe Retail Packing beschikt met zijn merk 5 Senses over een compleet vers kruidenassortiment. "Als specialist in vers verpakkingen zijn we altijd op zoek naar inspirerende concepten. Het liefst het hele jaar beschikbaar door ons uitgebreide netwerk aan partners en eigen teelt", vervolgt Raymond.

De wereld van verse kruiden ontdekken, maar dan nét even anders
"Wij brengen in deze tijd graag de sensatie en smaak/geur beleving naar de mensen zelf toe. Dit hebben wij deze keer op een ludieke manier aangepakt. Klik op de link, volg de stappen en begeef je in de wereld van Augmented Reality van 5 Senses. Het komt zo dichtbij, dat je het bijna kunt aanraken, of zelfs ruiken!"

Voor meer informatie:
Raymond van der Burgh
Europe Retail Packing
+31 621 636 124
raymond@europeretailpacking.nl 
www.europeretailpacking.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven