Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Krijten in de kou en tussen de buien door

Tholen - Loonbedrijven zijn druk in de weer met het krijtwerk. De wisselvalligheid van het weer maakt het plannen van deze opdrachten er niet makkelijker op. Steef Bruinen, planner bij Marel Loonwerk en Marel Zuivert: "Soms voorspellen drie websites eensgezind droog weer voor de volgende dag. En dan toch ….”  Niets is zo veranderlijk als het weer. Dit cliché wordt keer op keer bevestigd.

Ook de kou is jammer. De testen van de middelen die gebruikt worden bij het krijten gaan over de optimale omstandigheden. Dat is natuurlijk een ruim begrip, maar er wordt toch wel uitgegaan van temperaturen van boven de 10 graden. Normaal is dat prima. Deze uitzonderlijke koude aprilmaand is natuurlijk niet representatief. En mei gaat, tot nu toe, op dezelfde voet door.


1 april was wel een mooie dag, Facebook Marel Loonwerk

Steef werkt overigens al ruim drie jaar bij Marel. Sinds afgelopen maart heeft hij er een mooie klus bijgekregen. Steef is de man die de telers aan de telefoon krijgen om hun opdracht in te laten plannen bij Marel.

Voor meer informatie:
Marel Loonwerk | Marel Zuivert
+31 (0)174 51 25 37
Steef Bruinen
+31 (0)6 53175921
info@marelloonwerk.nl