Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FPC Toekomstconferentie op 4 november

Webinar: Robotica en automatisering in de tuinbouw

De sessie over robotica en automatisering Post-farm Gate op FPC Future op 4 november zal ingaan op de technologie die wordt geïntroduceerd en die het vroeger etiketteren en traceren van versproducten in de hele productieketen kan vergemakkelijken, wat tal van voordelen met zich meebrengt, zoals betere informatie voor de consument over waar hun "voedsel vandaan komt" en snellere actie om voedselveiligheidsproblemen te beperken.

Tijdens deze sessie, een van de acht gratis bij te wonen sessies die op 4 november zal plaatsvinden op het Lincolnshire Showground, zal worden onderzocht hoe uitdagingen van de toeleveringsketen effectief kunnen worden aangepakt door samenwerking tussen mens en robot. De aanwezigen kunnen deelnemen aan verschillende discussies over de automatisering van de intra-logistiek, van transport in het veld tot magazijnoperaties en verder.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

  • Hoe geautomatiseerde systemen in staat zijn 24/7 veilig te opereren in de uitdagende teeltomgevingen, waardoor de betrouwbaarheid van de toeleveringsketen wordt gewaarborgd
  • Hoe naoogstprocessen kunnen worden versneld door middel van robotica
  • Hoe technologie de 'voedselkennis' van consumenten kan maximaliseren, zodat zij inzicht krijgen in het traject dat hun producten van 'boerderij tot bord' hebben afgelegd
  • Hoe robotica kan helpen bij magazijn- en intra-logistieke operaties
  • Hoe kan het rendement op investeringen worden gemaximaliseerd?

De volgende sprekers doen  mee: Janet Bellamy, Associate Professor of Food Industry Digitalisation and Processing Technologies, NCFM, zal de sessie voorzitten met Mike Wilson, Chief Automation Officer Technology Strategy, MTC, Sarah Jayne Gratton, Co-Founder, The Influencers en Matt Rayment, Sector Development Manager, MTC.

Klik hier om u in te schrijven voor het evenement.

Voor meer informatie:
FPC
linda@freshproduce.org.uk 
www.freshproduce.org.uk 

Publicatiedatum: