Dutch Lighting Innovations bezig aan opmars

Sinds kort is Dutch Lighting Innovations ingetrokken in een nieuw pand in Aalsmeer. Ook het team is flink uitgebreid. Het tekent de opmars van de belichtingsproducent. “We zijn in een korte tijd uit ons jasje gegroeid", vertelt Dennis Janmaat. 

Het nieuwe pand was hard nodig voor het bedrijf dat HPS en LED groeilichtsystemen ontwikkelt en produceert voor de wereldwijde glastuinbouw. "Nu wij ook HPS-armaturen in-huis produceren, komen de extra vierkante meters goed van pas. Om nu en in de toekomst alle projecten – van welke omvang dan ook – te kunnen realiseren was uitbreiding noodzakelijk.”

Het nieuwe pand is zo ingericht dat deze alle bestaande, maar ook toekomstige markten, kunnen worden voorzien van innovatieve groeiverlichting. “Het nieuwe pand voldoet aan alle huidige én toekomstige veiligheidsnormen; zo kunnen onze mensen op een gezonde en prettige manier hun werk blijven uitvoeren."

Verschil maken in concurrerende markt
Dutch Lighting Innovations heeft in een korte tijd veel terrein gewonnen binnen de groeiverlichtingbranche, aldus Dennis. “Wij horen vaak van klanten dat zij in deze markt niet altijd de service en aandacht krijgen die zij zich wensen, dat willen wij graag veranderen. Door een snelle en persoonlijke service te bieden proberen wij in deze concurrerende markt het verschil te maken. Daarnaast willen we altijd een armatuur ontwikkelen die de prestaties van de concurrenten overtreft en dat terwijl het ontwerp optimaal wordt afgestemd op het doel."

Nieuwe teamleden
Niet enkel het pand is opgeschaald, ook het team is flink uitgebreid. Team DLI telt naast de vertrouwde gezichten Pepijn Looijaard, Dennis Janmaat, Arjan Pauw, Jan Mulder en Pim van Eijk maar liefst vijf nieuwe leden: Sales Manager Benelux Martin van Ginkel, Productieleider Patrick Hoorn, Finance Manager Elsbeth Schoone, Sales & Back Office medewerker Robert Jansen en Sales Manager Retail Axel Besselink. “Om onze huidige en toekomstige klanten ten allen tijde van een gedegen advies te kunnen voorzien, was er versterking nodig. Snel en persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarin kun je als bedrijf écht het verschil maken."

Ook na de heuse expansie is DLI niet van plan pas op de plaats te maken, integendeel: “We kunnen er nog niet té veel over vertellen, maar wij hebben interessante projecten in het verschiet. Het bedrijf heet niet voor niets Dutch Lighting Innovations. Wij zullen altijd blijven innoveren en ontwikkelen”, besluit Dennis Janmaat.

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
Lakenblekerstraat 41
1431 GE Aalsmeer
www.dutchlightinginnovations.com 
info@dutchlightinginnovations.com
Dennis Janmaat                : 06-43080226
Arjan Pauw                        : 06-82324637


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven