Toch de kas in met Kijk in de Kas

Kom in de Kas gaat dit jaar niet op de gebruikelijke manier door. Wel kunnen mensen vanuit huis in het weekend van 3 en 4 april een kijkje in de kas nemen. Vandaar dat het evenement is omgedoopt in Kijk in de Kas.

Met de 360 graden experience is het mogelijk om virtueel door de kas te lopen. De kijker waant zich letterlijk in de kas omdat hij om zich heen kan kijken, net als bij een echt bezoek aan de kas, zo belooft de organisatie. In de experience zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaren mensen hoe hightech de sector is.

Op de website van Kom in de Kas zijn diverse informatieve filmpjes over de glastuinbouwsector gebundeld. Zo is er van alles te leren over innovaties en technieken die in de kas worden toegepast, krijgt men informatie over werken in de kas of wat de glastuinbouw doet aan duurzaamheid en maakt men kennis met het thema van dit jaar Gezondheid & Geluk. Alle berichten zijn gebundeld op de Kom in de Kas 2021 pagina.

Social media
Van 29 maart tot en met 4 april verschijnen er dagelijks berichten op de social media kanalen van Kom in de Kas om de doelgroep voor Kom in de Kas enthousiast te maken voor Kijk in de Kas. Op deze manier hoopt de organisatie de mensen toch een stukje beleving van de glastuinbouwsector mee te geven.

Voor meer informatie: 
Kom in de Kas
www.komindekas.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven