Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prijs voor biologisch afbreekbaar papier

Op de 2021 Green Expo in Queensland, Australië, won de nieuwe ontwikkeling in papiertechnologie van Ellepot, de Ellepot Organic 2.0, de prijs voor beste nieuwe product in de categorie Allied Trade. Het papiermateriaal in de Ellepot Organic 2.0 is gecertificeerd door de Soil Association, FSC, Rainforest Alliance en TÜV Austria. De meest recente certificeringen komen van OK Compost HOME en OK Biodegradable SOIL van TÜV Austria. 

Ellepot werd gerepresenteerd op de Green Expo door het team van Proptec, Ellepot's Australische partner, en regionale verkoopmanager Darren Stone. Brad Skinner, uitvoerend directeur van Proptec (rechts op de foto) en Darran Stone (links op de foto) waren aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. 

Ellepot Organic 2.0 bestaat uit 100% volledig composteerbare en biologisch afbreekbare materialen. "De gepatenteerde technologie voor het papier is het resultaat van zes jaar intensieve productontwikkeling. Een ontwikkelingsproces om naleving van milieuregels in elke fase van de levenscyclus van het papier te verzekeren, waaronder materiaalselectie, behandeling, testen en afbraak," zeggen ze. 

Gecertificeerd en ideaal voor biologische productie
Met een afbraaktijd van zes tot acht weken is de Ellepot Organic 2.0 ideaal voor telers van biologische gewassen en gewassen met een kortere vermeerderingstijd. "Het papier is gemaakt van houtvezel uit FSC gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen, en is daarnaast goedgekeurd door bodemverenigingen in veel landen zoals het VK, Denemarken, Zweden en Canada," legt het team van Ellepot uit. 

Voor meer informatie:
Ellepot
+45 76147676
www.ellepot.com

Publicatiedatum: