Minder druppelvorming en maximale lichtinval op speciaal gladder glas

Glas is glas, ook in de tuinbouw, maar toch blijft men ermee innoveren. Het Chinese Planti is zo'n partij die dat doet. Hun nieuwste noviteit omvat het gebruik van een nieuw type roller om haze op glas te drukken, waardoor het glasoppervlak gladder wordt, wat resulteert in minder druppels en dat zorgt voor een optimale natuurlijke lichtinval in de kas. "Dit is vooral belangrijk in de winter, wanneer het lichtniveau lager is en het glas in de kas bijna altijd nat is," zegt Michael Lee van Planti.

Het bedrijf legt de nadruk op innovatie en heeft hard gewerkt aan het nieuwe product. Het duurde verschillende maanden voordat het juiste procedé werd gevonden. Momenteel is het onderzoeksproces afgerond en is het mogelijk om het nieuwe product in massa te produceren. "Het glas is al geïnstalleerd in kassen van onze Chinese projecten en de klanten zijn er blij mee," zegt Lee. 

Lee legt uit dat een van de voordelen van Planti's nieuwe roller is dat het oppervlak van het glas gladder is dan vroeger, zodat er geen druppelvorming is en er maximaal natuurlijk licht in de kas kan vallen. 

Voor meer informatie:
Michael Lee
Planti Inc.

info@plantiinc.com
www.plantiinc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven