Hopscheuten zijn een populair product in deze tijd van het jaar, maar voor de hoptelers zijn het zware tijden. Normaal gezien prijken hun hopscheuten op de menukaart van veel restaurants, maar nu is de horeca dicht. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten. “Ik bied nu hopkeesten aan aan particulieren, die ze via de website kunnen bestellen”, reageert hopteler Luc. “Tot april kan je bij ons terecht voor hopscheuten, rechtstreeks van de kweker. Een van de meest exclusieve groenten ter wereld.”
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Opvallende vraag naar gember- en kurkumaplanten nu teelt beter haalbaar blijkt"
-
Siciliaanse sperziebonen uit kas
-
Nederland uitzondering op matige EU-tomatenmarkt november
-
Training voor telers en voedselverwerkers om korte keten te professionaliseren
-
"We onderzoeken hoe we ook over vijf en tien jaar zachtfruit van topkwaliteit kunnen telen"
-
"Stabiel aanbod en goede kwaliteit aan het begin van het kerstseizoen"
-
Egypte verhoogt aardbeienexport naar Rusland met 150 procent
-
Oekraïne verhoogt tomatenimport naar 81.800 ton
-
Vroege aardbeien uit Portugal gaan naar Nederlandse supermarkt
-
Bladluizen en wittevlieg-problemen weerspiegelen Europese teeltrisico’s