Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reintjes Systems plaatst volautomatische klapkrattenuitvouwmachine

Reintjes Systems bereikte in 2020 een akkoord over de ontwikkeling en realisatie van een volautomatische klapkratten uitvouwmachine inclusief Europallets depalletiseerder en geautomatiseerde rollenbaan voor het transportproces van de klant zijn klapkratten.

Reintjes Systems
Reintjes Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van mechatronische assemblage-, bewerkings-, en verwerkingsmachines, primair in de voedsel- en metaalbewerkingsindustrie.

Het bedrijf biedt diverse gestandaardiseerde oplossingen als modulair opzetbare automatische kratten uitvouwmachines en intralogistieke transportsystemen. Daarnaast ontwikkelt en realiseert Reintjes Systems klantspecifieke maatwerkoplossingen.

Een volautomatische kratten uitvouwmachine voor de klant inclusief maatwerk modules
In 2020 bereikte Reintjes Systems met de klant een akkoord over een volautomatische kratten uitvouwmachine mét een Europallets depalletiseerder en automatische rollenbaan.

Door de aanschaf van de machine en aanverwante maatwerk modules automatiseert de klant haar interne logistieke proces. Hierdoor kunnen zij hun voedsel met een hoger tempo verwerken. Een hogere verwerkingssnelheid zorgt vervolgens dat de klant haar voedsel verser kan aanbieden.

Succesvolle plaatsing 
Afgelopen periode plaatste Reintjes Systems de machine met succes bij de klant. De machine wordt in gebruik genomen wanneer het eerste seizoen van het jaar van start gaat.

Voor meer informatie:
Reintjes Systems
Veulenseweg 4C
5809 EL Leunen
T: +31 (0) 6 43083525
E: info@reintjessystems.nl
www.reintjessystems.nl

Publicatiedatum: