Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We leveren voornamelijk aan AGF-handel en kassenbouw"

Nieuwe groothandel voor sandwichpanelen, damwand en zetwerk in regio Westland

Tholen - Op 30 november opende Westland Dak en Wand haar deuren voor bedrijven die op zoek zijn naar sandwichpanelen, damwand en zetwerk in de omgeving Westland en Rijnmond. "Wij leveren voornamelijk aan de AGF-handelaren en kassenbouwers in deze regio", vertelt Michel van Leeuwen, die ruime ervaring heeft in deze sector.


Panelen op voorraad

"Het sterke punt van Westland Dak en Wand is dat we uit voorraad kunnen leveren en ook het zetwerk meteen kunnen maken. Er staat grote zetbank staan voor al het mogelijk denkbare zetwerk en daarbij is ook een snelle levering mogelijk. Dit blijkt in deze hectische tijd een groot pluspunt, want we zien dat veel bedrijven ons zo snel na de opening al weten te vinden", vertelt Michel.


Zetbank

"In ons pand aan de Scheldeweg te Maassluis een grote voorraad ligt aan dak- en gevelpanelen maar ook parkers, kit, golfplaten, ramen en deuren. We zijn een groothandel die levert aan aannemers, service/onderhoudsbedrijven, ZZP'ers en hebben voorraad liggen van bekende merken zoals Falk, SAB, Hardeman en Rex. Op werkdagen zijn we geopend van 06.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 06.00 tot 12.00 uur", besluit Michel.

Voor meer informatie:
Westland Dak & Wand
Scheldeweg 10-12  
Maasluis
Tel: 0174 222 444
order@westlanddakenwand.nl 
www.westlanddakenwand.nl