Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname Greenshop Roermond

Tholen - Een wisseling van de wacht bij Greenshop Roermond. Na 40 jaar elke dag druk te zijn geweest in zijn zaak heeft Harrie Maessen (62) het roer overgedragen aan Jan Verkaik die de zaak samen met zijn vrouw zal gaan runnen.


Harrie en Toos Maessen zijn met pensioen

"We kijken met veel plezier terug op al die jaren en hebben heel veel zien veranderen in de loop der tijd", aldus Harrie die de zaak samen met zijn vrouw Toos en dochter Michelle runde. Hij was vast van plan om per 1 januari te stoppen en had in oktober nog geen zekerheid over opvolging. Gelukkig is het, ook voor klanten die al ongerust werden over de overname gelukt een opvolger te vinden. Het betekende wel dat Harrie niet 1 januari maar 11 januari is gestopt. "We willen Jan Verkaik en zijn vrouw, die afgelopen maandag verder zijn gegaan met onze mooie winkel, heel veel succes wensen", aldus Harrie, Toos en Michelle in hun afscheidsbericht op Facebook.

Voor meer informatie:
Greenshop Roermond
Kloosterwandplein 158
6041 JA Roermond
T: 0475 330 358
info@greenshoproermond.nl  
FB Greenschop Roermond

Publicatiedatum: