Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank Mosterd, Gilad Produce

"Vanaf februari mini-komkommers onder het merk Cuckies"

Tholen - "Als Gilad zijn we altijd aan het kijken hoe we ons assortiment kunnen vergroten en verbreden. Afgelopen september hebben we dat kunnen doen met een eigen teler van mini komkommers", vertelt Frank Mosterd. "Dit product past heel goed in het assortiment wat we voeren en we vonden eigenlijk wel dat het wat extra aandacht mocht krijgen."

Vanaf februari hebben we dan ook onze schitterende mini komkommers weer beschikbaar, maar dan onder ons nieuwe merk 'Cuckies'. Onze mini-komkommers zijn misschien klein van formaat, maar onweerstaanbaar lekker", vertelt Frank. Op de nieuwe website www.cuckies.nl  zijn de verschillende verpakkingen en een filmpje te zien van de Cuckies.

"We willen als Gilad een echte partner zijn voor de Nederlandse exporteur en we verwachten dat we hen met de Cuckies een onderscheidend product kunnen bieden, waarmee ze hun klanten over de hele wereld kunnen verrassen."

Voor meer informatie:
Frank Mosterd
Gilad
T. +31 174 528 067 
M. +31 622556700
[email protected]
www.cuckies.nl