Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Dongen De Jong en Twinpack gaan fuseren

Per 1 januari 2021 zullen Van Dongen De Jong en Twinpack samen verder gaan onder de naam Twinpack. Beide bedrijven maken reeds enkele jaren deel uit van de De Jong Packaging Group uit De Lier.

Van Dongen De Jong (VDDJ) en Twinpack zijn beide leveranciers van verpakkingen van golfkarton voor de sierteeltmarkt. Daarnaast bedient Twinpack ook vele webshops en ander verpakkende bedrijven. De bedrijven uit Aalsmeer en Noordwijkerhout werken al enkele jaren samen en is er steeds meer synergie. Ad Smit, CEO: “Met de uitgebreide kennis van beide bedrijven in de sierteelt zien wij een perfect totaalpakket voor de toekomst. Met de fusie kunnen wij de klanten nog beter bedienen.”Herkenbare stijl
Aan de buitenkant zullen er wel een aantal dingen anders uit gaan zien. Met de nieuwe naam Twinpack en bijbehorende uitstraling wordt ook de link gelegd met De Jong Verpakking. Jan van der Sluis, commercieel directeur bij VDDJ voegt toe: “Zo zijn de vrachtwagens binnenkort in het herkenbare blauw van De Jong Verpakking uit De Lier te zien”.

Nieuwe directie
Twinpack zal geleid worden door de CEO Ad Smit en hij wordt bijgestaan door Jan van der Sluis, Arthur van Noort, Sjoerd van Kampen en John de Vogel. Alle contactpersonen en telefoonnummers binnen de organisatie blijven gelijk. Ook blijven de locaties aan de Middenweg in Aalsmeer en Delfweg in Noordwijkerhout bestaan. John de Vogel: “Uit deze samenwerking zullen allerlei mooie zaken tot stand komen, met nieuwe uitdagingen, een frisse blik op onze organisatie en tal van mogelijkheden tot groei. Samen kunnen we blijven innoveren en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.”

Duurzaam
Op dit moment zit de markt voor golfkartonnen verpakkingen fors in de lift. “Het is bij ons nog steeds druk, met name vanuit de webshops merk je een enorme stijging”, zegt Smit, “Omdat de meeste spullen van de website nog steeds in een doosje worden verstuurd, liften we mee door de toenemende vraag.” Maar juist ook in de sierteelt zie je gelukkig dat de markt weer aantrekt. Voor komend seizoen hopen we natuurlijk dat de hele wereld weer bloemen uit Nederland bestelt. Voor Twinpack staat duurzaamheid hoog in het vaandel. “Kartonnen verpakkingsmateriaal is per definitie een duurzame verpakking”, zegt Smit. “Papier is gemakkelijk te recyclen. Nederland kent ook een goedwerkend recyclingsysteem voor papier, dat zeer goed in stand wordt gehouden door de vele milieubewuste Nederlanders die oud papier in de oud papier containers verzamelen.” Twinpack gebruikt circa 80% gerecycled papier voor hun producten. “We staan samen voor duurzame productie in een gezonde, toekomstbestendige organisatie, waar mensen in hun waarde worden gelaten. Op deze manier kunnen we gezamenlijk de sterk toenemende vraag in markt het hoofd bieden”, aldus van der Sluis.

Voor meer informatie:
De Jong Verpakkingen
Jogchem v.d. Houtweg 20
2678 Ha De Lier
+31(0)186 573 990
r.segers@dejongverpakking.com   
www.dejongverpakking.com   

Publicatiedatum: