Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorlopig geen zelfscan kassa’s bij Fruitshop

Fruitshop opent tweede winkel in Goes

Tholen – Fruitshop heeft afgelopen weekend een tweede winkel in Goes geopend. Het is de vierde winkel van de Fruitshop-formule, met ook winkels in Middelburg en Kapelle. Ook markthandel in Middelburg, Vlissingen en Domburg (zomer) valt onder de formule. De toeloop in de nieuwste winkel was boven verwachting goed, vertelt eigenaar Michael de Visser.


Deel van het Fruitshop team voor de nieuwe winkel in Goes

De locatie is zeer gunstig gelegen en Fruitshop heeft er een opvallende plek weten te veroveren, mede door gebruik te maken van de kleurrijke producten die ze verkopen. De winkel is ruim opgezet en zeer overzichtelijk. Michael heeft daarom goede verwachtingen, zeker met de komende kerstdagen voor de deur.

Fruitshop houdt ook met kerst van vast aan de lage prijzen formule met een vast assortiment aan hardlopers. “Omdat klanten gewend zijn aan lage prijzen zijn producten als romanesco juist rond de kerstperiode niet aantrekkelijk voor ons om te verkopen omdat de dagprijzen dan een stuk hoger liggen dan gemiddeld”, licht Michael toe.

De winkel in Goes krijgt voorlopig geen zelfscan systeem. Dit was geïnstalleerd in de eerder dit jaar geopende nieuw winkel in Middelburg maar in het systeem blijken te veel kinderziektes te zitten. “Ik was de eerste in Nederland en dat is natuurlijk een risico. Het gaf nog te veel praktische problemen. Voorlopig gaan we hier niet mee verder.”

De handel loopt over het algemeen goed, vertelt Michael. De omzet die in Middelburg kan worden gemaakt, is nog een uitdaging. De opstart van de winkel in Middelburg was een uitdaging vanwege het zelfscan experiment en bij de markthandel mist Fruitshop nog altijd de toeristen.

Fruitshop
Michael de Visser
Notestraat 39
Goes
T: 06 22572822
michael@fruitshop.nl  
www.fruitshop.nl