Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met plezier méér groenten eten tijdens in de feestmaand"

Spoony-pakketten bij 350 Jumbo filialen met kerst

Tholen - Bij 350 Jumbo filialen in Nederland én online zijn deze maand twee doe-het-zelf pakketten en twee Spelletjes Soep pakketten ontwikkeld door Spoony te koop. "De filialen konden zélf beslissen of ze Spoony tijdens deze feestmaand in het schap willen en ze hebben massaal ingetekend", vertelt Sara Monnik van Spoony. "We zijn trots dat Jumbo juist in deze feestmaand voor onze gezonde boodschap gaat en ouders en kinderen óók met gezond lekkers gaan verleiden."

Het gaat om een limited edition van een aantal verspakketten: de doe-het-zelf-pakketten Kabouterpizzas op basis van courgettes, Wortelkwarkbolletjes een bakmix met verse wortel en twee verse spelletjes soepen in de smaken wortel en paprika. De pakketten bevatten niet alleen ingrediënten en het recept maar er zit ook een leuk eetspelletje bij om het gerecht met meer plezier op te eten.

Spoony heeft nog meer leuk nieuws om te delen. 5 van hun producten zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award. Het gaat om de Spelletjes Pasta, Slurp Soepen en doe-het-zelf pakketten.

Spoony
Sara Monnik
T: 06 1651 3507
E: sara@spoony.nl 
W: www.spoony.nl