Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“Marly Skin helpt tegen huidirritaties”

Tholen – Tulpenvingers wordt het vaak genoemd, het is een allergische reactie als je met tulpenbollen in aanraking komt, die huidkloven en jeuk veroorzaakt. Uiterst vervelend als je in de bollensector werkt of in de sierteelt want deze allergie komt veel voor, ook bij contact met andere bloemen en bloembollen. Marly Skin biedt een uitstekende bescherming tegen deze, en vele andere huidirritaties, veroorzaakt door irriterende en agressieve stoffen.

"Met behoud van de normale stroefheid en gevoeligheid van de huid vormt Marly Skin na het opbrengen binnen enkele minuten een onzichtbare laag in de huid. Deze laag beschermt de huid gedurende 4 uur tegen irriterende en agressieve stoffen. Het ademen en transpireren van de huid  en ook de tastzin blijven behouden. Het product laat geen vettigheid achter op de huid en is absoluut ongevaarlijk. Het komt uit het flesje als een witte schuimlaag, die gemakkelijk op de huid is aan te brengen. Wanneer Marly Skin wordt gebruikt, zal de huid ook niet meer uitdrogen door bijvoorbeeld veelvuldig handen wassen/desinfecteren", vertelt Cherise Bruijnzeel.

Tulpenkweker Richard Bakker, eigenaar van kwekerij Bakker Ra’veen uit Roelofarendsveen, heeft Marly Skin al enkele jaren in de kast staan op zijn bedrijf. “Een van onze medewerkers kreeg in het verleden last van irritaties door het werken in de sierteelt. Ik ben toen voor hem gaan kijken of er geen middeltjes beschikbaar waren om die irritaties tegen te gaan zodat hij zijn werk kan blijven doen. Zo kwam ik terecht op de webshop van Marly Skin en kocht een paar van deze tubes.” Gevraagd naar de tevredenheid van Marly Skin is Richard duidelijk. “Het werkt effectief en dat is het belangrijkste.” 

De sierteelt is niet de enige sector waar Marly Skin wordt gebruikt. “Het beschermt niet alleen tegen allergieën maar ook tegen chemicaliën, dieselolie, benzine, kunstmest, bestrijdingsmiddelen en bestanddelen zoals ontvetters, zepen en dergelijke. Allemaal stoffen waar je mee in aanraking komt als je werkzaam bent in de agrarische sector en daar buiten.” Zo werkt ook de visindustrie veelvuldig met de zalf van Marly Skin.

Voor meer informatie:
Cherise Bruijnzeel
Marly Skin
info@marlyskin.nl    
www.marlyskin.nl