Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorzitter Glastuinbouw Nederland blijft vloggen

De Ledenraad van Glastuinbouw Nederland heeft woensdag 2 december de profielschets, het voorstel voor de selectiecommissie en het proces ten aanzien van de werving van een nieuwe voorzitter voor de ondernemersorganisatie goedgekeurd. Men gaat op zoek een 'krachtige communicator en overlegpartner', een 'gedreven belangenbehartiger' én iemand met die beschikt over een 'breed netwerk in de politiek en bij stakeholders' dat kan bijdragen aan de ambities van de brancheorganisatie.

De nieuwe voorzitter moet, net als Sjaak van der Tak tweewekelijks doet, o.a. vlogs maken en in staat zijn om 'krachtig te communiceren via social media'.
 
De selectiecommissie bestaat uit drie bestuursleden, één vertegenwoordiger uit de Ledenraad en de directeur van Glastuinbouw Nederland. De wervingsprocedure voor deze vacature verloopt via het Nationaal Register. Voor de procedure worden de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging gevolgd, zo geeft Glastuinbouw Nederland in het bericht mee. 

Gevolgd door een oproep:

"Indien u interesse heeft in deze functie of indien u iemand wilt voordragen voor deze functie, die voldoet aan de profielschets, dan kunt u dit tot zaterdag 2 januari 2021 doen door een mail te sturen aan Ruud Paauwe, e-mail rpaauwe@glastuinbouwnederland.nl. Na deze sluitingsdatum wordt door de selectiecommissie een longlist bij de recruiter ingediend. Vervolgens wordt een shortlist opgesteld en hieruit worden drie kandidaten geselecteerd voor een verkennend gesprek."

Publicatiedatum: