Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rungis gaat compleet AGF-pakket leveren aan horecagroothandel Zegro

Met ingang van 1 januari 2021 zal groenten- en fruitspecialist Rungis het complete AGF-pakket voor horecagroothandel Zegro gaan invullen, zowel voor de winkel als voor de bezorging. Het gehele assortiment van Rungis komt zo beschikbaar voor alle klanten van Zegro.

Zowel Zegro als Rungis zijn trotse zelfstandige familiebedrijven met een team van betrokken en kundige medewerkers. Beide bedrijven blijven zelfstandig en bundelen tegelijkertijd de krachten om de Horecaprofessionals in Rotterdam en omgeving nog succesvoller te laten zijn.

Zegro levert naar eigen zeggen 'kwaliteit tegen een eerlijke prijs' en garandeert een persoonlijke service. "Binnen no-time ben je onderdeel van de Zegro familie", belooft men. Het bedrijf heeft een winkel in Rotterdam-Spaanse Polder, maar bezorgt bestellingen bezorgen ook met één van de ruim 30 vrachtwagens.

Zegro en Rungis beloven samen 'een degelijk basisassortiment voor een scherpe prijs' én 'de meest smaakvolle specialties op het gebied van groenten en fruit voor de veeleisende chef'. Zegro klanten blijven hun AGF-producten bij Zegro bestellen. Deze bestellingen worden op klantorderniveau digitaal aan Rungis doorgegeven. Rungis verzamelt de order en belevert Zegro in de nacht. Zegro bezorgt de bestellingen bij haar klanten, zoals ze dat van Zegro gewend zijn.

Voor klanten van Zegro verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een véél breder én dieper assortiment groenten en fruit. Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team én de klanten van Zegro bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product.

Rungis en Zegro kijken met veel plezier uit naar de samenwerking en zetten hiermee een volgende stap bij het beschikbaar maken van smaakvolle en bijzondere groenten en fruit voor de foodprofessionals.

Voor meer informatie:
Rungis
Transportweg 34
2991 LV Barendrecht
0180 61 78 99
verkoop@rungis.nl  
www.rungis.nl     

Zegro
Schuttevaerweg 22
3044BB Rotterdam
010-2987474
info@zegro.nl 
www.zegro.nl 

Publicatiedatum: