Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brigitte Nugteren nieuwe algemeen directeur Drive Systems bij Ridder

Brigitte Nugteren is de nieuwe algemeen directeur Drive Systems bij Ridder. Met de aanstelling van Brigitte wordt een volgende stap van groei ingezet door het familiebedrijf, dat naast aandrijfsystemen tevens actief is met schermdoeken, klimaatcomputers, waterbehandelingssystemen en arbeidsregistratiesystemen in de markten tuinbouw en intensieve veehouderij.

Brigitte Nugteren neemt de dagelijkse leiding over van Paul de Haan, die het bedrijf per 1 december heeft verlaten. Ridder is Paul de Haan dankbaar voor zijn inzet en toewijding gedurende de afgelopen 11 jaar, zo valt te lezen in het persbericht. Onder zijn leiding heeft de Ridder’s business unit Drive Systems 'een imposante groei doorgemaakt en is de organisatie verder geprofessionaliseerd'.

Uniek totaalaanbod
Jeroen Meier, COO Ridder: “Ik ben verheugd met Brigitte Nugteren als de nieuwe directeur van onze business unit Drive Systems. De afgelopen decennia is Ridder uitgegroeid tot wereldspeler binnen de tuinbouw en intensieve veehouderij. Met ons unieke totaalaanbod en de synergie van onze hele groep gaan we een mooie toekomst tegemoet.”

Derde generatie Nugteren
Als kleindochter van Ridder-oprichter Frans Nugteren is Brigitte Nugteren de derde generatie die aan het roer komt te staan van Ridder’s business unit Drive Systems in Harderwijk. Brigitte beschikt over een financiële achtergrond en was de afgelopen zeven jaar al actief binnen Ridder. De laatste drie jaar was zij bij Ridder werkzaam als financieel directeur Drive Systems.

Betrokkenheid
Brigitte Nugteren: “Ik ervaar Ridder als een innovatief bedrijf met als belangrijke kernwaarden klantgerichtheid en betrokkenheid. We willen het onze klanten en tuinders zo makkelijk mogelijk maken en toegevoegde waarde leveren aan de klant. Ik ben trots op de resultaten die wij binnen Ridder realiseren en hoe betrokken onze medewerkers zijn. Ik kijk er enorm naar uit om de volgende stap binnen ons familiebedrijf te zetten en samen met de hele organisatie de volgende stap van groei in te zetten.”

Voor meer informatie: 
Ridder
www.ridder.com 
info@ridder.com 

 

Publicatiedatum: