Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

René Kester nieuwe salesmanager Gavita voor regio Nederland

Per 1 november is René Kester begonnen als nieuwe salesmanager bij Gavita International. Hij zal vooral Nederlandse klanten beheren.

René heeft z’n sporen verdiend in de glastuinbouw. Zo was hij werkzaam als accountmanager groothandel watertechniek tuinbouw en heeft hij jarenlang complete elektrotechnische installaties geïnstalleerd voor de tuinbouw. Ook de Gavita armaturen zijn in die periode vele keren door hemzelf geïnstalleerd.

René: “Het leveren van persoonlijke service en helder advies naar mijn klanten is in mijn optiek erg belangrijk in mijn baan als salesmanager. Het meedenken met mijn klanten maar ook het maken van heldere afspraken en het nakomen hiervan zijn mijns inziens de basis voor een gezonde klantrelatie.” Daarnaast vind ik het gezamen-lijk realiseren van een project belangrijk, maar ook zeker de after-sales. Ik wil er ook zijn voor de kweker als hij behoefte heeft aan lichtadvies of gewoon onderdelen. Het draait bij mij om de kwaliteit van het hele proces!”

Neem contact op met René:
T 0297 380 450
E [email protected]
www.gavita.com

Publicatiedatum: