Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature Fresh Farms wint Presidents Choice Fresh Product of the Year Award

Dit jaar heeft Nature Fresh Farms de PC Fresh Product of the Year Award in ontvangst genomen voor hun Mixiany cherrytomaten.

Elk jaar wordt de prijs door Loblaw Companies uitgereikt aan een van hun genomineerden. De criteria vereisen dat het product uniek is en op zichzelf staat om als eerste op de Canadese markt te verschijnen. Daarnaast moet het een commercieel succes zijn, dat wil zeggen dat het product verkoopt en dat er winst mee wordt gemaakt, waardoor het een grote impact op de categorie in een bepaalde periode heeft. Collega's van Loblaw Companies brengen hun stem uit en het product met de meeste stemmen wint. De prijs wordt nog dit jaar uitgereikt.

John Ketler van Nature Fresh Farms: "We voelen ons vereerd om deze prijs te mogen ontvangen, omdat het echt een bewijs is van de inzet van ons team wat betreft onderzoek en ontwikkeling. Innovatie is een integraal onderdeel van de Nature Fresh Farms-identiteit en dankzij ons Discovery Center zijn we in staat om verse smaakvolle producten op de markt te brengen, zoals onze Mixiany-tomaten."

De Mixiany Cherry Tomatoes presteerden zeer goed in hun onderzoekstesten en werden officieel geïntroduceerd in het voorjaar van 2020. Dit is een belangrijke prestatie voor Nature Fresh Farms, aangezien de criteria voor de onderscheiding betrekking hadden op producten die tussen het najaar van 2017 en de zomer van 2020 werden gepresenteerd.

Matt Quiring van de salesafdeling van Nature Fresh Farms: "We willen het hele LBL-PC-team bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons product. Onze Mixiany Cherry Tomatoes is slechts één voorbeeld van hoe onze toewijding aan kwaliteit en smaak wordt weerspiegeld in onze producten en het is buitengewoon lonend om te zien dat het zo goed wordt ontvangen door zowel Loblaws als onze consumenten."

Het onderzoeksteam van Nature Fresh Farms werkt hard aan het identificeren van nieuwe rassen en blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om meer producten aan de consument aan te bieden. Mixiany is verkrijgbaar in supermarkten die eigendom zijn van en geëxploiteerd worden door Loblaw Companies en zijn te vinden in Ontario, Quebec en The East.

Voor meer informatie:
Nature Fresh Farms
+1 (519) 326-1111 
[email protected]  
www.naturefresh.ca  

Publicatiedatum: