SIVAL uitgesteld tot 2022

Gezien de huidige onvoorspelbare coronasituatie en alle beperkingen als gevolg daarvan hebben Christophe Béchu, burgemeester van Angers, en Bruno Dupont, president van SIVAL, besloten dat de editie van 2021 van SIVAL niet plaats zal vinden en in plaats daarvan uitgesteld zal worden tot 2022.

Alhoewel het er naar uit zag dat de beurs binnen een paar weken uitverkocht zou zijn, kunnen er nu geen bezoekers en exposanten worden verwelkomd in januari. "Het is vreselijk om januari zonder SIVAL te moeten voorstellen, een gelegenheid die unieke mogelijkheden biedt voor gesprekken en zakelijke afspraken voor alle professionals in de sector," zegt Dupont. "De gezondheidscrisis dwingt ons tot het nemen van deze beslissing. Maar ook zonder de beurs willen we online aanwezig zijn om een kans te bieden voor het delen van kennis in de groenteteeltsector."

De Destination Angers-teams werken al aan een serie van online bijeenkomsten door het hele jaar heen, zodat leden toch gebruik kunnen maken van het DNA van SIVAL, een katalysator voor innovatie, om de uitdagingen en trends in de groenteteeltsector het hoofd te kunnen bieden, zonder daarbij de beurs zelf te vervangen. 

SIVAL kijkt ernaar uit om iedereen weer te verwelkomen van 11-13 januari 2022 in het Parc des Expositions in Angers. 

Voor meer informatie:
SIVAL
www.sival-angers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven