Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Armin Rehberg nieuwe CEO Operations bij SanLucar

Armin Rehberg sluit aan bij SanLucar. Rehberg zal het management van de holdingmaatschappij van de SanLucar Groep vanaf 1 januari 2021 ondersteunen als CEO Operations vanuit het hoofdkantoor in Valencia. Samen met de eigenaar en oprichter van het bedrijf, Stephan Rötzer, zal hij verantwoordelijk zijn voor alle bedrijfsactiviteiten van SanLucar. Hij zal zich richten op nationale en internationale handelspartners.


Armin Rehberg

Stephan Rötzer zal zich nog sterker richten op het uitbreiden van de productie, rassen en het aantal telers om zo de basis te leggen voor verdere groei. "Ik ben erg blij Armin Rehberg te mogen verwelkomen als nieuwe medewerker van SanLucar. Hij is niet alleen een topmanager in de AGF-sector, maar ook een uitzonderlijke leider en expert op het gebied van bedrijfsstrategieën en het afstemmen van organisaties voor toekomstige groei. De nieuwe toewijzing van verantwoordelijkheden stelt ieder van ons in staat om onze specifieke sterke punten nog beter te benutten ten gunste van ons bedrijf."

"Door middel van efficiënte processen en een sterk team, beoog ik een langdurige en blijvende commercialisering van de SanLucar-productie in de zin van absolute klant- en producentenoriëntatie te verzekeren. Ik ben erg blij dat ik mijn ervaring en inzet voor SanLucar, de SanLucar medewerkers en de retailklanten kan inbrengen. Ik wil SanLucar gewoon helpen om, vanuit haar sterke positie, samen nog meer te bereiken," zegt Armin Rehberg.

Publicatiedatum: