Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kiemkracht wordt onderdeel Vlamings Agro Groep

Per 1 november 2020 zijn de bedrijfsactiviteiten van Kiemkracht B.V. overgenomen door de Vlamings Agro Groep. Dat deelt de groep in een brief aan relaties.

Kiemkracht is een bedrijf met drie medewerkers en gevestigd in Middelbeers, precies tussen twee Vlamingsvestigingen in. Ron Jansen, één van de medewerkers van Kiemkracht, zal een minderheidsbelang nemen en dus mede-eigenaar worden van het bedrijf dat sinds 2013 bestaat. 

In de eerste jaren is men met name actief geweest op het gebied
van zaaizaden, voornamelijk gras- en maïszaden. De laatste jaren heeft Kiemkracht B.V. zijn assortiment uitgebreid met o.a. folies, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

Kruisbestuiving
Kiemkracht B.V. zal een opzichzelfstaand bedrijf blijven, maar wél vallen onder de bovenliggende Vlamings Agro Groep B.V. Er zal sprake zijn van een stukje kruisbestuiving, schrijft men in de brief. Dat kan door het delen van kennis, het productenpakket en het benutten van de synergie tussen de bedrijven.

"De overname van Kiemkracht B.V. past helemaal in onze strategie om met een platte organisatie lokaal aanwezig te zijn en op die manier een hoog kennis- en serviceniveau te kunnen bieden aan
onze klanten. Door de overname vergroten we ons marktaandeel in Zuid-Nederland. We zien het dus als een mooie stap voor een gezonde toekomst", besluiten Jelle Gerstel en Lucien Laurijsse namens de Vlamings Agro Groep.

Voor meer informatie:
Vlamings Agro Groep
www.vlamings.nl

Kiemkracht B.V.
www.kiemkracht.nl 

Publicatiedatum: