Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan van Tuijl overall sales manager AgrowSer/VDH Foliekassen

Met ingang van 9 november is Johan van Tuijl verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van AgrowSer en VDH Foliekassen, beiden gerenommeerde leveranciers van foliekassen en aanverwante producten, die sinds juli van dit jaar samenwerken vanuit één locatie in Waddinxveen. De bedrijven vormen samen een van de grootste foliekassenleveranciers van Europa.

Salesteam van AgrowSer/VDH Foliekassen John Duijvestijn, Johan van Tuijl en Eric van der Klauw. Bernardus van der Heide was niet beschikbaar voor de foto.

In zijn hoedanigheid als sales manager voor beide bedrijven, neemt Johan verschillende taken over van CEO Eric van der Klauw, die de verkoop wel blijft ondersteunen, maar die door de komst van Van Tuijl zich meer kan gaan toeleggen op de verdere ontwikkeling en sturing van de snel groeiende organisatie in binnen- en buitenland.

Johan van Tuijl heeft door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in de tuinbouwwereld, specifiek in de wereld  van foliekassen, en ziet deze stap als een logisch vervolg op de verdere ontwikkeling van zijn carrière in de wereldwijde tuinbouwsector. 

Profiel
AgrowSer Foliekassen staat vooral bekend om haar multispankassen met gotisch gebogen dek, tunnels, multitunnels, fruitoverkappingen en schermhallen, terwijl VDH Foliekassen vooral gespecialiseerd is in foliekassen op basis van Venlo staalconstructies met kapsystemen. Beide bedrijven opereren zelfstandig onder hun eigen naam met een eigen productenpakket, maar kunnen door de samenwerking een breder pakket van folieproducten aanbieden, efficiënter werken en beter inspelen op de wensen van de opdrachtgevers. Beide bedrijven zijn vooral actief in Nederland en de Duitstalige markt, maar bedienen ook markten tot ver buiten Europa, zoals Japan en Midden-Amerika.

Van Tuijl is vanaf heden werkzaam vanuit het hoofdkantoor van AgrowSer/VDH Foliekassen in Waddinxveen, waar ook zusterbedrijf AgrowTec gevestigd is, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bouwen van  tuinbouwprojecten compleet met scherming, verwarming, klimaatregeling en andere kasinstallaties voor groentegewassen, sierteeltproducten en uitgangsmateriaal. Van Tuijl is bereikbaar via [email protected] of +31 (0)6 57 39 99 08.

Voor meer informatie:
AgrowSer
www.agrowser.com 

VDH Foliekassen
www.foliekassen.com

Publicatiedatum: