Woensdag 25 november om 16.00 uur organiseert Yara haar eerste interactieve Online Tomato Event en geeft daarmee een uniek kijkje in de keuken. Tijdens deze één uur durende webinar krijgen tomatentelers in Nederland en Vlaanderen (en ieder ander die geïnteresseerd is) de laatste inzichten in diverse praktijk- en wetenschappelijke onderzoeken en de productie van vloeibare meststoffen.

Via www.yara.nl/yara-online-tomato-event/ kan eenieder zich kosteloos aanmelden.Ins & outs productie vloeibare meststoffen
Marlies Kottman, Operations Manager bij Yara Vlaardingen, geeft inzicht in de productie van YaraTera Substrafeed in een internationale context van kwaliteit, veiligheid en continuïteit en welke effecten dit op de tomatenteler heeft. Ook de invloed van het coronavirus zal een interactief gespreksonderwerp zijn.

Alles over onderzoek en chelaten
Peter de Vries, Fertigation Manager High Value Products bij Yara in Vlaardingen en Levi Bin, Technical Development Manager bij Nouryon laten zien welke onderzoeken in de demokas van Yara in Vlaardingen plaatsvinden. Daarnaast worden de resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar chelaten besproken. De vraag hier bij is 'Alleen Fe als chelaat of ook Mn, Zn en Cu?’

Interactief webinar met ruimte voor vragen
Tijdens of voor het Online Tomato Event kunnen deelnemers vragen stellen. Deze worden tijdens of aan het einde van de webinar beantwoord. Vragen of opmerkingen kunnen ook voor de webinar ingestuurd worden via yarabenelux@yara.com.

Voor meer informatie: 
Yara
www.yara.com