Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valto 15 jaar

Valto bestaat 15 jaar. Thorben Looije, directeur van Valto, kijkt samen met zijn team terug op 15 jaar Valto en werpt een blik vooruit op de toekomst.

Leo Looije vond in 2005 een kansrijke oplossing voor het pepinomozaïekvirus. Deze ontdekking heeft de basis gelegd voor het familiebedrijf Valto. "De passie voor het optimaliseren van de kwaliteit van groentegewassen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het DNA van de familie Looije en het team van Valto", aldus Thorben.

"Over de afgelopen jaren hebben we vele hectares tomaat in verschillende landen mogen beschermen tegen het pepino-mozaïekvirus met behulp van V10."Onderzoek naar toepassing V10 op andere gewassen 
Teelten worden echter ook door andere virussen bedreigd, weten ze in De Lier "Ook hiervoor zoeken we met Valto continu naar oplossingen. We hebben veel ervaring met crossprotectie in tomaat en we zijn aan het onderzoeken bij welke gewassen en tegen welke virussen deze methode nog meer toepasbaar is."

Jubileumpagina
Het 15-jarig bestaan is een mooi moment om de deuren van Valto te openen. Wegens de coronamaatregelen kunnen ze niet letterlijk de deuren openen in De Lier en hebben daarom een ze jubileumpagina ontwikkeld met een ‘uniek kijkje achter de schermen’. "Op deze pagina vind je niet alleen de belangrijkste mijlpalen, we laten ook meer zien over onze oplossing, onderzoek en bedrijfscultuur", besluit Thorben alvorens te wijzen op de jubileumpagina: www.valto15jaar.nl  

Voor meer informatie:
Valto
www.valto.nl 
info@valto.nl  
0174 514519  

 
 

 

Publicatiedatum: