Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Red Desire nu ook fysiek en verpakt in schappen AH

Sinds eind juni zijn de Red Desire tomaten van teelt- en afzetbedrijf RedStar online te koop bij Albert Heijn. Vier maanden later zijn dezelfde tomaten ook, verpakt en wel, in het schap in fysieke AH-winkels te vinden.

Met de mini-pruim trostomaten zette RedStar in juni een 'logische vervolgstap', nadat het bedrijf in juni 2019 al in zee ging met Albert Heijn. Daarmee kreeg RedStar de kans een groep Nederlandse consumenten aan zich te binden, die het bedrijf naar eigen zeggen door grote concurrentie van goedkopere tomatensoorten maar moeilijk kon bereiken met de RedStar-tomaten uit het hogere segment. 

Directeur Henri Lambriex toonde zich in juni al tevreden met de nieuwe stappen met een omzetstijging tot gevolg in zowel supermarkt als groothandel. "Steeds meer mensen weten onze tomaatjes te vinden, waarbij vooral restaurants ook de luxe tomaten weten te waarderen. Wij doen ons uiterste best om de groei bij te benen door extra te produceren." 

Voor meer informatie:
RedStar
[email protected]    
www.redstar.nl