Vier collega’s samen 130 jaar in dienst bij Gebrs van Aarle

Onlangs heeft Gebrs van Aarle vier jubilarissen mogen feliciteren. Iets wat helaas door de omstandigheden enigszins onderbelicht is gebleven.

Afgelopen vrijdag is dat recht gezet en stonden ze even stil bij de in het totaal 130 jaar aan ervaring bij Gebrs van Aarle van: Henk van Aarle (verkoop en klachtafhandeling, 40 jaar in dienst), Jo van Veghel (hoofd logistiek, 40 jaar in dienst), Pascal van Raaij (teamleider, 25 jaar in dienst) en Iwan van Giersbergen (inkoper, 25 jaar in dienst).

Frans van Aarle bedankte de heren persoonlijk voor hun inzet en naast de mooie woorden en een versierde taart voor de gelegenheid, kwam er nog een persoonlijk cadeau bij kijken passend bij de wensen in de vorm van ‘cheques’.

"Henk, Jo, Pascal en Iwan, onwijs bedankt voor jullie inzet en de 130 jaar aan ervaring die onmisbaar is voor het dagelijkse reilen en zeilen bij Gebrs van Aarle!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.