Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica 2021: compacte formaat is onderverdeeld in zeven segmenten

Vrijdag kondigde Fruit Logistica meer informatie aan over de nieuwe formule van het evenement Fruit Logistica Special Edition, dat plaatsvindt van 18 tot 20 mei 2021.

"De Fruit Logistica Special Edition 2021 biedt de wereldwijde verswarenindustrie de eerste kans in bijna 18 maanden om elkaar te ontmoeten in een COVID-veilige omgeving", legt Madlen Miserius, Senior Product Manager bij Fruit Logistica, uit. "Onze nieuwe formule geeft exposanten de kans om hun nieuwste productinnovaties en bedrijfsoplossingen te presenteren die de directe toekomst van de verswarenindustrie zullen bepalen".

Fruit Logistica Special Edition 2021 brengt elk onderdeel van de versketen op een nieuwe manier samen. Het nieuwe compacte formaat is onderverdeeld in zeven segmenten of productgebieden: Versproducten, Verpakking, Logistiek, Zaden & Meststoffen, Machines & Technologie, Kastechniek en Teeltapparatuur. Elke exposant wordt in het voor zijn bedrijf relevante segment of productgebied geplaatst. Dit maakt het makkelijker om zich op de beurs te verplaatsen door de ruimte tussen de bijeenkomsten voor bezoekers te verkleinen waardoor iedereen kan profiteren van een evenementenprogramma specifiek voor zijn of haar gebied.

Fruit Logistica Special Edition 2021 wil zoveel mogelijk internationale exposanten uit de hele versketen in een compactere vorm samenbrengen. Deze aanpak stelt de organisatoren in staat om een reeks turn-key exposantenpakketten aan te bieden die zowel flexibiliteit waarborgen als de exposanten helpen hun risico's te beperken. Drie vooraf vastgestelde standformaten (18, 36 en 54 vierkante meter) en drie vooraf vastgestelde standvormen (1 zijde open, 2 zijden open, en 3 zijden open) omvatten de standruimte, de kant-en-klare standopbouw, het digitale pakket, evenals een supersnelle internetverbinding. Door de modulaire standopbouw kunnen beslissingen omtrent de stand eenvoudig en kostenefficiënt worden genomen. Het annuleringsbeleid is eveneens aangepast om de exposanten meer flexibiliteit te bieden, zodat zij tot maximaal vier weken voor het evenement gratis kunnen annuleren.

Fruit Logistica Special Edition 2021 is een evenement waar de exposanten bezoekers kunnen ontmoeten. Daarom creëren de organisatoren een nieuw Buyers Programme waarin een gratis business lounge is opgenomen voor foodretailers en fabrikanten om onsite of online kennis te kunnen maken met de partners van hun versleveranciers. Voor de vergaderingen op locatie worden de inkopers voorzien van een 18 vierkante meter grote COVID-veilige loungeruimte die is uitgerust met alles wat deze nodig hebben voor zakelijke bijeenkomsten. Het inkoopprogramma biedt tevens gratis gebruik van online tools voor matchmaking en gratis toegang tot alle relevante onsite en online conferentieprogramma’s.

Fruit Logistica Special Edition 2021 presenteert in een centrale ruimte op het beursterrein van de Messe Berlin bovendien de nieuwste innovaties. Elke innovatie in elk onderdeel van de waardeketen wordt binnen een exclusief gebied belicht, dat "The Innovation Club" wordt genoemd. Het nieuwe concept bestaat uit twee gebieden: The Innovation Zone, en Innovation Insights & Awards. The Innovation Zone omvat exclusieve stands voor innovatieve bedrijven die hun nieuwe product of oplossing live willen presenteren. The Taste Space beschikt over monsterneming van nieuwe fresh fruit- en groentelijnen in een veilige ruimte in overeenstemming met de nieuwste voorschriften op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne. Innovation Insights & Awards onderscheidt elke genomineerde van de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) en eert opmerkelijke innovaties op het gebied van versproducten, van de boerderij tot het schap in de supermarkt, die in de 12 maanden voorafgaand aan het evenement op de markt zijn verschenen. Spotlight belicht de nieuwste product lanceringen en primeurs die op Fruit Logistica Special Edition te zien zijn (onderzoek kan voorafgaand aan het evenement online worden gedaan en vervolgens op de individuele deelnemende stands worden gevonden). The Future Lab is een evenementenprogramma van deskundige presentaties over de toekomst van de industrie en richt zich op de producten en oplossingen die voor 2025 op de markt komen (onsite presentaties worden na afloop van het evenement online gestreamd).

Fruit Logistica Special Edition is een compacte onsite tentoonstelling die wordt ondersteund door een reeks online tools die de deelnemers in staat stellen hun bezoek beter te plannen, in contact te komen met de belangrijkste spelers in de industrie en hun zakelijke relaties te intensiveren. Dit nieuwe digitale pakket omvat het online plannen van zakelijke bijeenkomsten, het online presenteren van de deelnemende bedrijven en de online weergave van het volledige evenementenprogramma. Het is gericht op vakbedrijven en inkopers die vanwege reisbeperkingen niet op locatie kunnen deelnemen, zodat ze contact kunnen leggen met exposanten.

Fruit Logistica Special Edition 2021 is mede in de planning van de hal COVID-veilig. De hal is zodanig ontworpen dat het hoogste niveau van bescherming voor iedereen wordt bereikt. Dit houdt in dat er veel bredere doorgangen in de hallen zijn evenals een duidelijk netwerk van stands dat voldoet aan de strenge richtlijnen voor het beperken van sociale contacten.

Bedrijven die nog niet eerder geregistreerd zijn maar zich graag willen registreren, kunnen dit na 20 november doen als er nog ruimte beschikbaar is.

Voor meer informatie:
www.fruitlogistica.com  

Publicatiedatum: