Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen afgelast

De IPM Essen, op de planning voor 26-29 januari, gaat niet door. Dat laat de organisatie weten in een zojuist uitgestuurd bericht. Tegen de achtergrond van recente ontwikkelingen, verregaande reisbeperkingen en een grote onzekerheid die iedere redelijke planning onmogelijk maakt, is men tot dit besluit gekomen.

De organisatie spreekt van een moeilijke maar noodzakelijke beslissing. "We hebben een verantwoordelijkheid te nemen richting onze standhouders, opdat zij zich redelijkerwijs op de beurs voor kunnen bereiden", zo laat Oliver P. Kuhrt, directeur Messe Essen weten. "Gegeven het feit dat veel van hen uit het buitenland komen en met toenemende onzekerheid kampen, is dit momenteel niet mogelijk."

Bij wijze van vervangend programma hoopt IPM een conferentie te organiseren, de IPM Essen Summit, alwaar vooraanstaande figuren uit onze business in gesprek zullen gaan met beleidsmakers en zij gezamenlijk een blik op de uitdagingen van morgen willen werpen.

De verklaring van de organisatie leest u hier; meer informatie volgt.

Publicatiedatum: