Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studentenvriendenclub Fruit voor Thuis gaat zich ook op zakelijke markt richten

Fruit voor Thuis is een onderneming gestart door 5 bevriende jongeren (Bob Wesdijk, Ryan van der Wal, Tim Bronmans, Justin Tombroek en Brian van de Berg) uit Overschie, Rotterdam.

"Het coronavirus nam serieuze maten aan in Nederland en rond de eerste lockdown zijn wij begonnen met Fruit voor Thuis. Wij wilden zoveel mogelijk mensen voorzien van gezonde en lekkere vitamines zonder dat ze hiervoor onnodig de deur uit hoefden te gaan. Op deze manier hebben wij veel mensen inmiddels van fruit kunnen voorzien met het gemak van bezorging aan huis. Wij hebben een hoge kwaliteit standaard en kopen al onze producten in bij lokale bedrijven in onze omgeving", aldus de jongeren.


Bob Wesdijk is een van de initiatiefnemers van Fruit voor Thuis

Tussen het bezorgen door hebben zij ook een website ontwikkeld die inmiddels online is. "Via onze website kunnen mensen hun fruitboxen bestellen, extra producten toevoegen aan hun bestellingen en tevens ook handige fruit tips voor bewaren en gebruiken terug vinden. Wij richten ons ook steeds meer op zakelijke klanten. Hierbij voorzien wij op dit moment scholen, zorginstellingen en andere bedrijven in dagelijks vers fruit op locatie op basis van hun wensen en eisen."

Klik hier voor meer informatie en/of voor zakelijke klanten een gratis sample box of stuur een mail naar [email protected] 

Voor meer informatie
Bos Wesdijk
Fruit voor Thuis
www.fruitvoorthuis.com
T: 06 27269114
[email protected] 

Publicatiedatum: