Ridder spreekt tijdens meerdere webinars GreenTech Live & Online

Het runnen van het hedendaagse tuinbouwbedrijf is een dynamische uitdaging die niet zelden gepaard gaat met grote complexiteit. Iedere bedrijfsstrategie, teelt, project of locatie is uniek, net als bijkomende operationele vraagstukken rondom arbeid, kennis, duurzaamheid en de noodzaak tot schaalvergroting.

Als kweker, eigenaar en als organisatie is het zaak om maximaal geïnformeerd te blijven, gezamenlijk aan doelen te werken en op tijd de juiste operationele en strategische keuzes te maken.

Ridder HortOS biedt grootschalige tuinbouwbedrijven een centrale omgeving om samen aan doelen te werken. Het ontsluit niet alleen financiële en operationele data uit meerdere teelten, kassen en locaties, maar vertaalt deze tevens naar onderbouwde informatie en heldere inzichten om zelf of volledig automatisch de juiste beslissingen te nemen. Of het nu gaat om operationele processen in de kas of strategische beslissingen voor de lange termijn; met HortOS werkt de hele organisatie samen aan groei en rendement.

GreenTech
GreenTech Live & Online bevat ook een groot aantal kennissessies op een grote diversiteit aan onderwerpen. Hierbij kun je ook direct aan de spreker vragen stellen of anderszins ermee in contact komen. Ridder doet ook mee. Zij nodigen je uit om bij hun verhaal aan te sluiten. Op de volgende dagen vertellen zij meer over hun verhaal.

20 oktober om 16.00 uur spreekt Wil Lammer in het Xpert theatre over 'Five Revenue Reducing Mistakes in Cannabis Production'.

21 oktober vertelt Jerre de Blok meer over 'Why greenhouse growers want to increase their yield per drop of water'. Deze webinar vindt plaats op de main stage tussen 15:30 uur en 15:45 uur. 

De derde webinar van Ridder gaat over 'Collaboration as the key to unlocking innovation in the horticulture sector' en wordt gegeven door Boy de Nijs en Sander Baraké. Deze webinar start om 16:30 uur op 21 oktober. 

De laatste webinar van Ridder op 22 oktober zal gaan over 'How future labour systems battle labour scarcity and are the driver to a more efficient and happier workforce'. Tussen 15:30 uur en 15:45 uur kun je deze webinar volgen op de main stage. 

Voor meer informatie: 
Ridder 
www.ridder.com 
www.info@ridder.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven