Op 7 oktober zijn de 2020 ECEA winnaars bekend gemaakt. "De European Carton Excellence Award is de meest prestigieuze prijs voor vouwkartonnen verpakkingen. In de categorie virgin fibre food verpakking is de verpakking van Remmert Dekker Packaging in de prijzen gevallen met een Platinum Award", aldus Remmert Dekker.

 

De winnende verpakking is een bijzondere beker voor snoeptomaatjes. Het verpakkingsconcept is  ontwikkeld voor fresh retail partner Den Berk Délice. Het is een alternatief voor plastic tomaten shakers in het snoepgroente schap. De wens om te onderscheiden en geen plastic te gebruiken ligt aan de basis van dit vernieuwende ontwerp.

De zeshoekige vorm met schuin uitlopende vouwlijnen zorgt voor herkenbaarheid in de productgroep. Maar de verpakking biedt meer. Speelse vensteropeningen zorgen voor doorkijkjes en ventilatie. De vouwdeksel brengt gemak en is hersluitbaar. De bedrukking draagt bij aan een sterk merkverhaal en stopping power voor het schap.

"Met de Platinum Award in 2020 verstevigt Remmert Dekker Packaging haar positie als innovatieve packaging partner. In 2019 was er winst bij de Pentawards en NL Packaging Awards. Voor de toekomst blijft Remmert Dekker Packaging vol inzetten op innovatie en duurzaamheid. Karton is hiervoor het uitgelezen middel", besluit Remmert Dekker. 

Voor meer informatie:
Remmert Dekker Packaging
Knollendammerstraat 159
1531 BD, Wormer
+31 (0)75 68 116 66
contact@remmertdekker.nl    
www.remmertdekker.nl