Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mastronardi boort met westkust Canada nieuwe markt aan

Mastronardi Produce krijgt een nieuw distributiecentrum in Brits-Columbia aan de westkust van Canada. Het distributiecentrum zal de westelijke regio van de Verenigde Staten en Canada bedienen van verse producten uit de kas. Het is een markt waar het bedrijf tot nu toe nog maar weinig aanwezig is.

Paul Mastronardi: "We hebben een sterke aanwezigheid in het Oosten. We hebben al een tijdje ons oog laten vallen op de westelijke regio en we zijn enthousiast over het feit dat het nu gelukt is."

De 70.000 m2 grote faciliteit in Surrey is gunstig voor distributie naar de Verenigde Staten, maar ook om te exporteren naar markten buiten Noord-Amerika. Het DC zal worden bediend door een uitgebreid netwerk van telers in de westelijke regio.

Het nieuwe distributiecentrum zal vanaf begin januari 2021 tomaten, paprika's, komkommers, zachtfruit en sla verladen naar grote retailers in de hele regio.

Voor meer informatie:
Mastronardi Produce
www.sunsetgrown.com

Publicatiedatum: