Sismatec partner bij onderdeel Power of Packaging

Bizerba Innovation Summit 2020, 7-8 oktober in DeFabrique te Maarssen

Op 7 en 8 oktober organiseert Bizerba een Innovation Summit in DeFabrique te Maarssen. Sismatec is hierbij partner voor het onderdeel Power of Packaging. Beide bedrijven tonen een aantal nieuwe innovaties evenals bestaande oplossingen uit hun portfolio.

Sismatec komt onder andere met de watersnijder als nieuwste innovatie maar ook zal er aandacht zijn voor de Proseal Traysealer als ook enkele standalone oplossingen als de MADO Cutter en REX Vacuümvuller.

Om een dergelijk evenement te kunnen organiseren, hebben Sismatec en Bizerba zich teruggetrokken van beursdeelname en bewust gekozen voor een eigen evenement waarbij men de mensen gedurende twee dagen en vaste tijdsloten ontvangen op een royale locatie waar alle benodigde maatregelen getroffen zijn om dit event Corona-proof te laten verlopen. Zo zal er naast de tijdsloten ook een verplichte looproute zijn, hanteert men een ruime opzet van de machines, zullen er op meerdere plekken hygiënische handgels beschikbaar zijn en worden er gratis mondkapjes uitgedeeld. 

Samen met Bizerba laat Sismatec ook zien hoe beide bedrijven de krachten kunnen bundelen waarbij men machines van beide bedrijven kan samenvoegen tot één samenvloeiend lopende productielijn en zo te komen tot de perfecte totaaloplossing.

Klik hier om je aan te melden voor het Bizerba Innovation Summit

Voor meer informatie:
Bizerba
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
Tel: +31 (0)53 48 00 98 0
marketing@bizerba.nl
www.bizerba.nl 

Sismatec

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
Tel: +31 (0)546 874 111
sales@sismatec.nl
www.sismatec.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven