Hard gegroeid, veel verhuisd

Van het Amsterdamse Rokin, naar de Coenhavenweg, door naar start-up hub Prodock van het Havenbedrijf Amsterdam. Daarna een straat verder naar de Naritaweg en nu sinds ruim een maand zit 30Mhz 'stevig' op hun plek aan de Zekeringstraat 36A in een pand dat past bij "onze nieuwe status en dat ons de mogelijkheid biedt om processen verder te professionaliseren." 


Klik hier voor meer foto's

Start van 'de reis'
De verhuisreeks volgde op de groei van het bedrijf. Als kleine start-up bouwden ze in 2015 de eerste fundamenten van het huidige dataplatform, zoals de cloudstructuren die nodig zijn om grote hoeveelheden gewasgegevens op te slaan en beschikbaar te maken voor analyses, hoever de teler of adviseur ook terug wil zoeken in de tijd en output in eenheden per minuut.

Ook maakte 30Mhz destijds de eerste slagen op het gebied van hardware met o.a. draadloze sensoren die allerlei klimaatdata op gewasniveau vastleggen. 

Volwassen platform
Anno 2020 hebben ze hun plek binnen de markt gevonden en het product doorontwikkeld tot een volwassen dataplatform. "We hebben een hoop geleerd. Voornamelijk dankzij alle telers, kwekers, consultants en onderzoekers binnen deze geweldige industrie."

Het platform haalt nauwkeurige, realtime gegevens op uit 30MHz sensoren, klimaatsystemen en andere databronnen. Deze data vertaalt de teler eenvoudig naar inzichtelijke grafieken, diagrammen en heatmaps. Ook is het platform uitgerust met dashboards die gedeeld kunnen worden en zijn er notificaties ingebouwd. "Zo houdt de teler al zijn of haar statistieken bij op één centrale en gebruiksvriendelijk plek die toegankelijk is via elke smartphone, tablet of pc."

Een complex product waarvan 30Mhz de uitkomst aan het begin van 'hun reis' niet had kunnen voorzien, aldus het bedrijf in het item waarin het trots foto's van hun nieuwe stekje deelt. 

Voor meer informatie:
30Mhz
www.30mhz.com
contact@30mhz.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven