Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand en jubileumtruck voor Heemskerk

Vanwege het 60-jarig bestaan van Heemskerk is er een jubileumtruck aangeschaft. De auto is geïnspireerd op het ontwerp van de eerste auto’s die oprichter Wim Heemskerk meer dan een halve eeuw geleden kocht. Op de achtergrond van de onderstaande foto is de aanbouw van het nieuwe pand te zien.

Wim Heemskerk startte in 1960 met de verkoop van zakjes soepgroenten, de productie vond plaats in de schuur achter het woonhuis. In 60 jaar tijd is het uitgegroeid tot modern bedrijf waar wekelijks zo’n 3,5 tot 4 miljoen verpakkingen de deur uit gaan naar grote retail- en fastfoodketens. Soepgroenten zit nog altijd in het assortiment maar is inmiddels niet meer het enige product. Het assortiment varieert van gesneden sla, maaltijdsalades, groenten, fruitmixen en verspakketten.

Onlangs werd de opdracht gegeven voor de nieuwbouw van een pand nabij het huidige pand. Hiermee vergroot Heemskerk het bedrijfsoppervlakte van 27.500 m2 naar 42.000 m2. "Heemskerk heeft al sinds 1960 de focus op kwaliteit én leverbetrouwbaarheid. Om die reden hecht Heemskerk veel waarde aan een goede samenwerking met klanten en leveranciers, werkt er een betrokken team van medewerkers en wordt er volop geïnnoveerd en geïnvesteerd in robotisering en automatisering", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Heemskerk
Vinkenweg 32
2231 NS Rijnsburg
+31 71 402 13 38
info@wheemskerk.nl    
www.wheemskerk.nl    

Publicatiedatum: