Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pensioengerechtigd of niet: Johan de Hoog gaat door

Hij mag dan zijn pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, dat wil niet zeggen dat Johan de Hoog stopt bij Globe Plant. Integendeel, hij blijft actief en daarmee gaat zijn kennis niet verloren. 

Johan heeft zijn hele leven in de tuinbouw gewerkt. Van kinds af aan hielp hij mee bij pa & ma in de kwekerij. Uiteindelijk wilde hij bredere ervaring op doen en ging hij werken bij o.a. een tuinbouwleverancier.

De kritische wekelijkse ronde blijft
Na enkele jaren kwam hij voor de Globe Plant Groep werken, waar hij de commerciële buitendienst versterkte. Uiteindelijk is hij nu al weer een drietal jaar aan het werk voor Globe Plant bv/familie Grootscholten in Vierpolders.

Wekelijks loopt hij kritisch zijn ronde over de kwekerij om overal punten en komma’s te zetten zodat de kwaliteit van de te leveren planten op hetzelfde hoge niveau blijft. Verder geeft hij zijn adviezen aan het MT op diverse vlakken.

Niet enkel verkooppraat
Johan zou een boek kunnen schrijven over de tuinbouw geschiedenis. Hij heeft heel veel meegemaakt en het is leuk om met hem deze ervaringen te bespreken, aldus Globe Plant dat trots is op Johan. "Hij heeft 45 jaar op tuinbouwbeurzen gestaan en veel tuinbouwontwikkelingen in half Europa gezien."

Johan is nog steeds heel sterk in het maken van contacten met andere mensen. "Altijd kent hij wel iemand uit jouw omgeving, waardoor er toch snel een band ontstaat. Door zijn plantenkennis kan hij vele klanten helpen met goed advies en is zijn praatje inhoudelijk en zeker niet alleen verkooppraat."

Johan de Hoog blijft dus voorlopig nog bij Globe Plant voor de commerciële zaken. Samen met zijn collega’s van het commerciële team verzorgt hij de buitendienst. Wie weet kom jij hem eerdaags tegen. Vergeet niet hem nog even te feliciteren.

Johan is te bereiken op 06- 52 78 81 82 of 0181-40 90 90

Voor meer informatie:
Globe Plant
www.globeplant.nl 
[email protected]

Publicatiedatum: