In tegenstelling tot twintig jaar geleden wordt de moderne consument continu verleid tot snacken. Het assortiment in supermarkten, kiosken en tankstations is enorm uitgebreid. Mensen kunnen altijd en overal eten, ook snacktomaten. Maar hoe maken ze gezonde keuzes? Met behulp van de Nutri-Score? Wim van den Berg van Coƶperatie DOOR/Prominent zocht het uit, want is een internationaal keurmerk wel zo transparant als het lijkt?
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Meer groenten en fruit eten voor mooiere huid is een viral trend onder jongeren
-
Nieuwe voedingsrichtlijnen: minder vlees, meer peulvruchten en noten
-
"Gezond, lekker en vitamines meest genoemde associaties groenten en fruit"
-
Onderzoek naar effect van voeding op behandeling prostaatkanker
-
Kokkerelli beëindigt activiteiten wegens financiële onzekerheid
-
Update teeltproeven Jack Bean 2025
-
Gezond eten is fors duurder dan kant-en-klaar
-
Steun voor Nutri-Score: "Essentiële tool voor volksgezondheid"
-
Twee derde van Nederlanders wil verbod op kindermarketing voor ongezond eten
-
Meer bewerkte vleesvervangers eten is niet altijd goed voor je hart