Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Koppert Cress introduceert Aclla Cress
21 december 2012: einde of frisse start?
De Peruaanse keuken is momenteel internationaal in opkomst. Sterrenchefs als Moshik Roth en Ferran en Albert Adrià laten zich hierdoor inspireren. Het is vandaag een historische dag. De dag dat de Maya jaartelling stopt en daarmee het einde van een tijdperk. Sommigen denken dat dit ook het einde van de wereld betekent. De meningen zijn hierover verdeeld, maar we zullen het snel genoeg weten.
Geïnspireerd door de smaken van Peru en gebruik makend van de rijke natuur waarin de Maya’s leefden, introduceert Koppert Cress op 21 december 2012 een nieuw product: Aclla Cress. Aclla Cress heeft een mooie, uitgesproken, uitdagende, maar moeilijk te definiëren smaak: fris, citrus-mintachtig, smaakopwekkend, onderscheidend en blijft in iedere toepassing verrassen en is daardoor breed inzetbaar.
Een aantal chefs heeft al kennis gemaakt met Aclla Cress en vertelt er graag meer over. Nieuwsgierig naar de smaken uit Peru en toe aan een uitdaging? Laat je overtuigen door de inspirationals.
Rob Baan met een trotse lancering van de nieuwste aanwinst in het Koppert Cress assortiment
Nick Bril (Oud Sluis) over de nieuwste cress en de toepassingen.
Moshik Roth (&Samhoud Places) over de nieuwste cress en zijn inspiratie uit Peru.