Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RHP-certificaat voor Litouws Soltera en Belgische Eifel-Holz

Het bedrijf Soltera uit Litouwen is RHP Horticulture-gecertificeerd met het product perliet. Het bedrijf Eifel-Holz uit België is RHP Horticulture-gecertificeerd met het product houtvezel. De uitreikingen van het RHP-certificaat vonden gisteren plaats op de IPM in Essen (Duitsland).

Op grond van onderzoek en door ECAS uitgevoerde controles, voldoet Soltera aan de eisen zoals gesteld in het Productcertificatieschema van het RHP-keurmerk. Op grond van onderzoek en door Kiwa uitgevoerde controles voldoet ook Eifel-Holz aan dezelfde eisen. Met de certificatie van Soltera en Eifel-Holz zijn zo’n 70 gecertificeerde bedrijven over de hele wereld aangesloten bij RHP, waarvan 3 bedrijven perliet voor de professionele tuinbouw en 5 bedrijven houtvezel voor de professionele tuinbouw in het assortiment hebben.

Over Soltera
Soltera is gevestigd in Panevėžys (Litouwen) en werd opgericht in 1996. In 2019 startte het bedrijf een nieuwe productietak met zijn agroperlietproductie ‘Baltic Perlite’. Soltera beschikt over moderne apparatuur die speciaal is gebouwd voor de productie van perliet.

Over Eifel-Holz
Eifel-Holz is gevestigd in Bütgenbach in het Belgische deel van de Eifel en bestaat sinds 1989. Naast andere producten produceert het bedrijf de RHP-gecertificeerde houtvezel in een moderne houtvezelfabriek.

bron: RHP

Publicatiedatum: