20 oktober 2020 tot 10 april 2021

Nederlandse bedrijven kunnen plek winnen op Dubai Expo 2020

Voor Nederlandse bedrijven zijn drie plekken te winnen op de Dubai Expo 2020. Door deel te nemen aan de NBC 2020 Awards maken bedrijven uit de innovatieve voedsel-, water- en energiesector kans om te exposeren in het Nederlandse paviljoen op de 35e wereldexpo die in oktober 2020 in Dubai van start gaat. Tot 30 januari kunnen bedrijven zich aanmelden. 

Tijdens de thematische weken op de wereldtentoonstelling krijgen de winnaars de ruimte om hun ideeën te tonen. De Nederlandse deelname aan de Expo concentreert zich volledig op de sectoren voedsel, water en energie. 

Economische potentie, invloed milieu
Momenteel hebben zich meerdere deelnemers ingeschreven voor de Awards. Een jury met experts uit de sectoren voedsel, water en energie wijst de drie winnaars aan. Zij doet dit op basis van de economische potentie, de positieve invloed op het milieu en de impact van de innovatie in de Golf-regio.

Winnaars krijgen plek op Expo
Op de Dubai Expo 2020 is het voor individuele bedrijven niet mogelijk een plek te bemachtigen. Met het winnen van deze Awards is de mogelijkheid er wel op het Nederlandse paviljoen van de Expo. De winnaars mogen zich presenteren tijdens een thematische week die past bij hun dienst of product.

Naast het tonen van hun innovatieve ideeën tijdens de Expo 2020 Dubai worden de winnaars uitgenodigd als eregast tijdens het NBC 2020 Gala waar de prijzen worden uitgereikt. Dit gala vindt op 19 maart plaats in Dubai. Daarnaast biedt de NBC de winnaars kantoorruimte aan tijdens de duur van de Expo 2020.

Kansen voor bedrijfsleven
Voorzitter van de NBC UAE is Stefanie Schachtschabel. Zij is als ondernemer al ruim tien jaar actief in de Golf-regio en ziet volop kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. “Wij zijn op zoek naar de beste innovaties in de voedsel-, water- en energiesector. We roepen onze landgenoten op om hun fantastische, bewezen ideeën met ons te delen en zich aan te melden voor de Awards.” Schachtschabel is met de NBC voortdurend bezig bedrijven te verbinden.

Dubai Expo 2020
De 35e wereldexpo in Dubai vindt plaats vanaf 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Het is de eerste keer dat een dergelijke tentoonstelling wordt georganiseerd in het Midden-Oosten. Zo’n 170 landen nemen deel en presenteren daar hun ideeën, innovaties en technologieën. De Nederlandse deelname biedt een platform aan organisaties uit ons land om zo hun netwerk en positie in de Golfregio structureel te versterken.

De uiterste inschrijfdatum voor de NBC 2020 Awards is eind deze maand, 30 januari aanstaande. Kijk hier voor meer informatie

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven