Het Glazen Huis ook bij Willem Dijk AGF in Enschede

Zoals bekend is het Glazen Huis van 3FM Serious Request dit jaar in Enschede! Wat u waarschijnlijk ook wel weet dat Willem Dijk AGF jaarlijks diverse primeurs heeft. De opbrengst van deze primeurs zijn dit jaar gespaard. Eind dit jaar zal de totale opbrengst geschonken worden aan het goede doel van 3FM Serious Request. Willem Dijk AGF heeft zijn eigen Glazen Huis en ter gelegenheid van 3FM Serious Request in Enschede nodigen wij al onze relaties uit om te komen naar het Glazen Huis van Willem Dijk AGF. Wij zullen u verwelkomen met glühwein, verse snert en heerlijke broodjes rookworst! Gezelligheid kent geen tijd! 

Kerstshow
U wordt gelijk in de gelegenheid gesteld om uw kerstinkopen te doen en/of te bekijken. U kunt ideeën op doen en uw kerstinkopen overleggen face to face met uw verkoper. Gezellig onder het genot van warme choco, glühwein, verse snert en heerlijke broodjes rookworst! 

Het Glazen Huis van Willem Dijk AGF is woensdag 19 december en donderdag 20 december de hele dag geopend. Wij zien u graag! Tot woensdag of donderdag!

voor meer informatie
Willem Dijk
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede 
T: 053 486 47 50 
F: 053 432 59 80 
M: 06 1515 01 76Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven