Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel zet zich in voor lokale goede doelen

Pakkettenverkoopactie Allgro levert 16.000 euro op

Tholen – Met kerst voor de deur voerde groothandel en groenten- en fruitsnijderij Allgro uit Sint-Lievens-Houtem de afgelopen weken actie in het kader van De Warmste Week. Het personeel maakte vier soorten maaltijdpakketten klaar en verkocht deze massaal aan vrienden en familie. Afgelopen week maakte het bedrijf de opbrengt bekend: de actie leverde maar liefst 16.000 euro op voor goede doelen.

“Twee jaar geleden hebben we al eerder een actie gedaan”, vertelt Annelies de Meyer van Allgro. “Die actie was toen zo’n groot succes dat we dit jaar weer een actie wilden houden.” Het personeel van Allgro maakte vier pakketten: een spaghettipakket, winterpakket, bamipakket en een soeppakket.  De groenten- en fruitsnijderij leverde de inhoud van de pakketten gratis. “We hebben de pakketten verkocht aan vrienden en familie. Iedereen reageerde heel enthousiast; mensen geven graag geld uit aan iets wat ze ook echt kunnen gebruiken. In totaal hebben we 1600 pakketten verkocht.”

Lokale projecten
De actie leverde 16.000 euro op. Met dit geld steunt Allgro verschillende kleine lokale projecten, zoals een instelling voor kinderen. “Medewerkers van Allgro konden zelf een lokaal project voordragen, waar ze een verbinding mee hadden. Dat maakt de actie heel persoonlijk. Mensen vragen vaak niet zelf om een donatie voor een project, maar konden nu eenvoudig een voorstel doen. Bijkomend voordeel is dat we dan ook zeker weten dat het geld goed terechtkomt. Op die manier proberen we echt een verschil te maken”, sluit Annelies positief af.

Voor meer informatie:
Annelies de Meyer
Allgro
Polbroek 124
9520 Sint-Lievens-Houtem
E:  [email protected]  
W: www.allgro.be