Fluence breidt uit: Ron DeKok en Thomas Lambe komen bij de club

Fluence by Osram, leverancier van LED-belichtingssystemen voor de tuinbouw en de commerciële cannabisteelt, heeft er een nieuwe Vice President Sales voor Noord- en Zuid-Amerika bij in de persoon van Ron DeKok. Verder komt ook Thomas Lambe bij de club die zich nadrukkelijke op de belichtingsmarkt in de groententeelt aan het richten is.

Ron DeKok(l) en Thomas Lambe

Voorafgaande aan zijn overstap naar Fluence werkte DeKok meer dan vijf jaar bij Signify als directeur Noord-Amerika voor LED-oplossingen in de tuinbouw. DeKok beschikt over een ervaring van tientallen jaren in gesloten teelten, en zijn loopbaan is gericht op het ondersteunen van telers met de meest innovatieve teelttechnologie op de markt.

DeKok is verder werkzaam geweest als verkoopleider, productmarketing en in management functies bij Albaugh Inc., Agrium Advanced Technologies en Aldershot Greenhouses.

In zijn nieuwe functie wordt DeKok verantwoordelijk voor het op peil houden en verder aanjagen van de forse groei van Fluence in Amerika op het gebied van lichtoplossingen voor de tuinbouw, waaronder de cannabisteelt.

Lambe
De aanstelling van DeKok volgt op de recente toevoeging van Thomas Lambe aan het Fluence-team als wereldwijd Vice President Operations. In deze functie is Lambe verantwoordelijk voor de operationele leiding bij Fluence, waaronder de productie, het beheer van de faciliteiten, de klanttevredenheid en het managen van de keten op alle locaties.

 

Voor meer informatie:
Fluence Bioengineering
info@fluencebioengineering.com
www.fluence.science


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven