Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitreiking AEO-certificaten bij Fresh Connection en Fresh Warehousing

Tholen - Vrijdag 14 december vond bij het logistieke bedrijf Fresh Connection en Fresh Warehousing in Stabroek de uitreiking van AEO-certificaten plaats. Rond 18:00 uur kwam Jan Moortgat, Gewestelijk Directeur Algemene Administratie Douane en Accijnzen Antwerpen, de AEO-certificaten die Fresh Connection en Fresh Warehousing recent behaalden, officieel overhandigen. "Deze AEO-certificaten bieden ons en dus ook onze klanten aanzienlijke voordelen in het internationale handelsverkeer", vertelt Wouter de Koning. Een 70-tal genodigden genoot van een hapje en een drankje en de bezoekers konden daarnaast ook de nieuwe locatie in Stabroek bezichtigen waar Fresh Connection sinds begin dit jaar gevestigd is.

Een AEO certificaat biedt bedrijven voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden ze bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel waardoor het oponthoud bij grenzen afneemt. Om aan deze status te voldoen, moet het bedrijf aan een groot aantal strikte regels op het gebied van veiligheid en procesbeheersing voldoen. Tevens wordt er gekeken naar solvabiliteit en de historie op het gebied van handhaving en regelgeving.



Fresh Connection is één van de grotere Belgische logistieke dienstverleners in de AGF-sector en is opgericht in 2005. Het bedrijf heeft een vestiging in de haven van Antwerpen (Stabroek) en een BRC gecertificeerd koelmagazijn Fresh Warehousing in Meer en in 2010 opende Fresh Connection ook een vestiging in Ridderkerk (Nederland). "We zijn vanaf het begin elk jaar gegroeid en dat gaat nog steeds stap voor stap", vertelt Wouter, daarom zijn we momenteel ook nog op zoek naar nieuwe collega's. Belangrijke klanten zitten voornamelijk in België, Nederland, Frankrijk, UK en Duitsland. Voor het komende jaar verwachten we weer een uitbreiding van het klantenbestand. Ondanks de moeilijke situaties in de AGF-sector zien we het nieuwe jaar redelijk hoopvol tegemoet."

Voor meer informatie:
Wouter de Koning
Fresh Connection Bvba
Port of Antwerp
Abtsdreef 10 - 135
2940 Stabroek - België
Tel. + 32 (0)3 575 58 00
Fax.+ 32 (0)3 575 58 10
wouter@freshconnection.be
www.freshconnection.be