Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw pand is de kroon op 10-jarig bestaan

Fotoreportage: FoodeQ viert jubileumTholen - Afgelopen vrijdag was het groot feest bij FoodeQ Engineering. Het bedrijf is gespecialiseerd in triltechniek en hygiënische transportbanden. Na 10 jaar is het bedrijf voor de derde keer uit zijn jasje gegroeid en vorig jaar werd besloten om een ruim modern kantoorpand en loods te realiseren in Steenbergen. Pal aan de snelweg A4 kan men het pand waarnemen. FoodeQ heeft inmiddels zo’n 20 mensen in dienst. Deze mensen beschikken nu over ruim opgezette werkplekken waar door de glazen gevel veel licht binnenvalt. Een aangename plek om te werken.


Marinus de Bruijn en Jaco van der Jagt

In de aangebouwde loods is een testruimte gerealiseerd waarin klanten machines in werking kunnen zien en testen. Ook kan er met producten worden geëxperimenteerd om te kijken wat een product doet op een bepaalde trilmachine of transportband.


Ronald van Merkerk van Kiremko, Edwin Langbroek van Tummers Food Processing Solutions en Kees Kelders van Insort

Bij FoodeQ Engineering is de kennis van triltechniek én bandtransport aanwezig. Deze techniek wordt veel toegepast in het (voedsel)bewerkingsproces. De voedingsmiddelenindustrie zoals frietfabrieken, chipsindustrie, groentenverwerkers en diepvriesgroentenbedrijven kunnen bij FoodeQ terecht voor hygiënische, effectieve en intelligente verwerkingsapparatuur. Voorbeelden van triltoepassingen zijn: transporteren, ontwateren, zeven, sorteren, spreiden, ontvetten en doseren van een product. Naast engineering, installeert en onderhoudt FoodeQ de bewerkingslijnen.


Bernd Vonhof  van TRE-F bv met zijn echtgenote Hettie. Bernd vertegenwoordigt FoodeQ in Duitsland

De foto’s geven een impressie van het openings- en jubileumfeest.

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:
FoodeQ Engineering 
Warwickstraat 14
4651 SX Steenbergen
+31 (0)167 52 85 40
[email protected] 
www.foodeq.nl