Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2.000 touwtjes per uur

Kilometers touw gaat er bij de start van een nieuw teeltseizoen weer in de kassen om de gewassen aan te binden. Om het ophangen van dat touw gemakkelijk te maken, heeft Steenks Service een touwautomaat ontwikkeld. Het nieuwste model is bijna 500 keer verkocht en is volgens Steenks in ook in het buitenland een succes.

De touwautomaten zijn geschikt voor de komkommer-, paprika-, aubergine- en courgetteteelt. Met deze automaat, die aan elk type buisrailwagen te monteren is, kan het touw snel op maat afgesneden worden. “Wanneer de teler een touwtje pakt en deze ophangt, wordt deze automatisch afgesneden. Vervolgens komt er ook een nieuw touwtje op gelijke lengte aan. Zo kan de teler heel gemakkelijk zijn werkzaamheden uitvoeren”, aldus Wouter Steenks.

Deze touwautomaat kan tot 2.000 touwtjes per uur op gelijke lengte afsnijden. De automaat kan vele touwsoorten en diktes verwerken, heeft een scherpe touwsnijder van hoogwaardig staal, werkt snel een is onderhoudsvrij. Alle touwautomaten worden standaard met een paal en twee voetsteunen geleverd.


Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
[email protected]
www.steenks-service.nl